Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Het Laatste Nieuws Voor De Amsterdamse Voetbalfans

Ajax: Het laatste nieuws voor de Amsterdamse voetbalfans

Transfers, uitslagen en nog veel meer

Volg Ajax op de voet met VoetbalPrimeur

Ben je een fervent Ajax-supporter die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws rondom je favoriete club? Dan ben je bij VoetbalPrimeur aan het juiste adres. Wij brengen je alles wat je moet weten over Ajax, van de laatste transfergeruchten tot de wedstrijduitslagen en van de topscorers tot de technische staf.

Ajax verslaat FC Volendam met 2-0

In de Johan Cruijff ArenA heeft Ajax zondag een overwinning behaald op FC Volendam. De Amsterdammers wonnen met 2-0 dankzij doelpunten van Dusan Tadic en Steven Bergwijn. Door deze overwinning blijft Ajax in de race voor het kampioenschap in de Eredivisie.

Ajax op zoek naar nieuwe nummer zes

Volgens Voetbal International is Ajax van plan om in januari een nieuwe middenvelder te contracteren. De club zou op zoek zijn naar een ervaren nummer zes die het elftal meer controle en balans kan geven. Namen als Edson Alvarez en Ibrahim Sangaré worden genoemd als mogelijke kandidaten.

VoetbalPrimeur deelt rapportcijfers uit

Na de wedstrijd tegen FC Volendam heeft VoetbalPrimeur rapportcijfers uitgedeeld aan de spelers van Ajax. De hoogste cijfers waren voor Dusan Tadic (8) en Steven Bergwijn (7,5). Ook Remko Pasveer (7) en Ryan Gravenberch (7) ontvingen een ruime voldoende.

Blijf op de hoogte met VoetbalPrimeur

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Ajax? Volg ons dan op social media of bezoek onze website. Wij houden je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Amsterdamse voetbalclub.


Comments